Inspirerende Bestemmingen

Vakantie in eigen land op Bijzondere Bestemmingen

Bedandbreakfast.nl; Vakantie in eigen land op Bijzondere Bestemmingen

Denk je bij een vakantie in eigen land alleen aan de Veluwe, Renesse of de Friese meren? Uiteraard zijn dit heerlijke bestemmingen, maar Nederland biedt zoveel meer… Ontdek de meest bijzondere locaties en B&B’s voor een onvergetelijke vakantie dichtbij huis!

Overnachten aan het Waterliniepad

Liefhebbers van wandelen, historie en natuur zullen zich goed vermaken tijdens een wandelvakantie over het Waterliniepad. Door dit 350 kilometerlange pad te volgen, maak je op bijzondere wijze kennis met twee historische verdedigingslinies: de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De route voert je van Volendam dwars door de natuur naar Dordrecht. Onderweg passeer je tal van imposante forten, bunkers, kastelen en B&B’s, ideaal voor een vakantie in eigen land:

Schilderachtige Stadjes

Tijdens een vakantie in eigen land, kom je er pas achter hoe mooi Nederland is. Dat geldt niet alleen voor natuurgebieden, maar ook absoluut voor steden. Als je buiten de gebaande paden wilt treden, dan is een bezoek aan schilderachtige stadjes als Doesburg en Elburg aan te bevelen. Dwaal rond door de smalle straten en laat je betoveren door de vele monumentale panden. Of reis richting Harlingen of Goes, waar je in de levendige havens veel mooie boten en schepen voorbij ziet komen:

Fietsen door mooie Streken

Het Limburgse Heuvelland behoort tot de meest geliefde streken voor een fietsvakantie, maar mag het landschap voor jou iets minder stijl zijn? Kies dan bijvoorbeeld voor een vakantie in eigen land en doorkruis het Rivierenland op de fiets. Of wat denk je ervan om de Drentse Hondsrug te ontdekken? Dit schitterende gebied strekt zich van Emmen tot de stad Groningen. Stippel een leuke route uit, neem alleen de hoognodige bagage mee en fiets van de ene naar de andere B&B:

Vakantie in eigen land met Contactvrij Verblijf

Wil je veilig en verantwoord op vakantie in eigen land? Dan ben je uiteraard bij B&B’s met een contactvrij verblijf aan het juiste adres. Bij deze kleinschalige accommodaties kun je erop rekenen dat alles verloopt volgens de geldende coronarichtlijnen. Het is bijvoorbeeld op veel plekken mogelijk om een gesloten ontbijtmand of ontbijtpakket te bestellen, dat ‘s morgens voor de deur wordt bezorgd. Bekijk het complete aanbod en reserveer alvast je verblijf voor de vakantie!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter