Inspirerende Bestemmingen

Beproef je zomergeluk bij een bed & breakfast!

bnb

Wegdromen aan het zwembad, de leukste evenementen bezoeken en iedere morgen lekker lang ontbijten… Vakantie vieren bij een B&B in Nederland is lang niet gek, beproef je zomergeluk en boek snel de leukste accommodaties!

bed and breakfast met zwembad

Warm? Neem een verfrissende duik in het zwembad, bijvoorbeeld bij B&B Heikantsehoeve in Berlicum.

Zomerse bed & breakfasts
Op zoek naar enige verkoeling tijdens warme zomerdagen? Verzamel dan je zwemspullen bij elkaar en kies voor een fantastisch verblijf bij een bed & breakfast met zwembad. Of maak er een heerlijke zomer van bij een bed and breakfast met een zwemvijver of een tuin met BBQ-voorzieningen.

Fietsvakantie

Maak de meest schitterende fietstochten door de Brabantse Kempen of de Loonse en Drunense Duinen.

Fietsvakantie in Brabant
Ontdek deze zomer de befaamde gastvrijheid van Noord-Brabant en trek van de ene naar de andere B&B. Een mooie fietsroute door de natuur uitstippelen is hier zó gepiept! Ook leuk: een citytrip in de leukste steden van Noord-Brabant zoals ‘s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Bergen op Zoom.

Kleurrijke kostuums, swingende muziek én lekker eten: het Zomercarnaval in Rotterdam is één groot feest.

B&B’s bij zomerevenementen
Verleng je bezoek aan de leukste zomerevenementen: overnacht bij een B&B tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, het Zomercarnaval in Rotterdam, de Sneekweek of Pride Amsterdam! En wat denk je van een gastenkamer of appartement bij Haarlem Culinair en het Vuurwerk Festival in Scheveningen?

Friesland

Overdag recreëren aan de Friese meren en ’s avonds relaxen bij een B&B… Heerlijk!

Watersport
Met een bootje varen, zeilen, roeien of zelfs waterskiën… Bij een bed en breakfast aan de Loosdrechtsche Plassen of de Friese meren hoef jij jezelf geen moment te vervelen… Ontdek het zelf in een B&B bij waterrijke gebieden zoals het Veluwemeer en de Reeuwijkse Plassen.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Altijd fijn: een zorgeloze zomervakantie bij een gloednieuwe tulpen-B&B!

Bed and breakfast boeken
Vier jij de zomer in eigen land? Trek er dan op uit en blijf slapen bij de leukste adresjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een onvergetelijk verblijf bij één van de nieuwste tulpen-B&B’s? Via Bedandbreakfast.nl reserveer je direct een gastenkamer of appartement bij de B&B-eigenaar, zonder reserveringskosten! Boek je ideale B&B voor de zomer >>

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

Laat een reactie achter