B&B Aanraders

Veilig op vakantie in eigen land bij B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Veilig op vakantie in eigen land bij B&B’s

Net als de meeste vakantieparken en hotels, zijn ook veel B&B’s geopend in tijden van corona. Dankzij de getroffen veiligheidsmaatregelen, kun je gerust op vakantie in eigen land bij deze kleinschalige accommodaties. Ontdek snel de mogelijkheden!

Weg van de Massa

Het grootste voordeel van een B&B is natuurlijk de kleinschaligheid. In tegenstelling tot een druk hotel, kom je bij een B&B maar weinig andere gasten tegen. Hoewel geen enkele B&B hetzelfde is, zijn er globaal gezien drie verschillende type B&B’s waaruit je kunt kiezen: appartementen, gastenkamers en vakantiehuisjes. Voordat je op vakantie in eigen land gaat, kun je dus eenvoudig zoeken naar de meest rustige adressen die aan al jouw wensen voldoen:

Privé Faciliteiten

Ga je op vakantie in eigen land, dan kunnen we ons voorstellen dat je tijdens de coronacrisis extra waarde hecht aan een schoon verblijf met privé faciliteiten. Juist vanwege de kleinschaligheid, heeft een B&B-eigenaar meer tijd én oog voor (schoonmaak)details. Daarbij beschikken veruit de meeste B&B’s over een privébadkamer. Ook zijn er talloze accommodaties met een eigen entree, balkon of terras. Dat biedt dus extra mogelijkheden om het contact met andere gasten te beperken.

Ontbijt en Diner

Wil je de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt dat voor je wordt klaargezet, of verzorg je het in deze tijden liever zelf? Iedereen heeft andere wensen, maar gelukkig zijn er legio mogelijkheden. Voor dat echte verwengevoel, reserveer je natuurlijk een verblijf inclusief ontbijt. Daarnaast is bij veel B&B’s een diner op verzoek mogelijk, al dan niet in samenwerking met lokale restaurants. Roer je op vakantie in eigen land liever zelf in de pannen? Kies dan voor een B&B met eigen keuken.

Op vakantie in eigen land: mooie locaties

Op vakantie in eigen land is fijn! Het biedt niet alleen plezier en ontspanning, maar ook zekerheid. Tenslotte ben je bij eventuele veranderingen zó weer thuis. Daarbij bevinden veel B&B’s zich op de meest rustige en idyllische locaties. Van een verblijf middenin de natuur of in een historisch stadje, tot een sfeervolle B&B aan de kust… Door volop te genieten van de directe omgeving die je favoriete Bed and Breakfast biedt, beperk je tegelijkertijd het aantal reisbewegingen tot een minimum.

B&B's in Nederland

Contactvrij Verblijf

Wil je op vakantie in eigen land, maar ben je op zoek naar nét iets meer zekerheid wat betreft de coronamaatregelen? Dan ben je natuurlijk bij B&B’s met een Contactvrij Verblijf aan het juiste adres. Bij deze accommodaties wordt er alles aan gedaan om je verblijf zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid staat voorop, maar er is ook ruimte om de typische gastvrijheid van een B&B te ervaren. Ontdek het complete aanbod en reserveer snel een Contactvrij Verblijf, bijvoorbeeld voor je eerstvolgende vakantie!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter