Inspirerende Bestemmingen

Weekendje Weg met Hemelvaart en Pinksteren

Bedandbreakfast.nl; Weekendje Weg met Hemelvaart en Pinksteren

Wandelen door de heuvels, met een bootje varen over de meren of lekker shoppen in de stad… Hemelvaart en Pinksteren lenen zich perfect voor een heerlijk weekendje weg in eigen land. Laat je inspireren door de leukste tips en reserveer snel een gastvrije B&B!

Overnachten aan het Water

Hemelvaart en Pinksteren vallen laat dit jaar, waardoor de kans op mooi weer relatief groot is. Wat is er dan fijner dan een weekendje weg aan het water? Huur een bootje en maak samen een vaartocht over de mooiste meren die Nederland rijk is. Met een picknickmand aan boord en een overnachting bij een Bed and Breakfast aan het water, kun je rekenen op een onvergetelijke tijd. Regel snel je verblijf aan het water:

Leuke Evenementen

Wie tijdens een weekendje weg de leukste evenementen van begin tot eind wilt meemaken, heeft keuze genoeg tijdens het Hemelvaartweekend. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Breda Jazz Festival, het Hoogte80 Festival in Arnhem of de Fiest4daagse Delden. Ook het Pinksterweekend staat bol van events, zoals bijvoorbeeld Music Meeting Nijmegen en de Pinksterraces Zandvoort. Waar ga jij heen?

Weekendje Weg in Limburg

Of je nu kiest voor een verblijf bij Nationaal Park De Maasduinen, of juist voor een accommodatie in het heuvelachtige zuiden: in Limburg ben je er écht even helemaal tussenuit. Deze schitterende provincie biedt tal van mogelijkheden voor een weekendje weg, wat denk je bijvoorbeeld van een wandeling door de heuvels met aansluitend een bourgondisch diner op een idyllisch terrasje? Daarna is het tijd om verder te relaxen bij een B&B.

Bed and Breakfast Limburg

Stedentrip in eigen Land

Wil jij tijdens je weekendje weg graag cultuur snuiven, lekker eten én je kledingkast aanvullen met de nieuwste items uit de zomercollectie? Kies dan voor een B&B in de stad tijdens Hemelvaart of Pinksteren. In Amsterdam zit je altijd goed, maar er zijn natuurlijk veel meer leuke steden voor cultuurfanaten en shopaholics. Ontdek bijvoorbeeld de boeiende musea in Leiden of de gezellige winkels en terrassen van Utrecht.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter