Nieuws

Winnares wedstrijd ‘Blogtrippers’ bekend

Winnares-Blogtrippers

Monique van de Sande is de winnares van de wedstrijd Blogtrippers.

De winnares van de blogwedstrijd ‘Blogtrippers ‘ is bekend! Monique van de Sande wist de jury te overtuigen met haar videoblog ‘Delft is meer dan de moeite waard‘. Monique gaat vanaf 9 april twee weken lang bloggen vanuit de leukste Europese bestemmingen, waar ze overnacht in unieke bed & breakfasts.

De drie wedstrijddeelnemers met de meeste stemmen hebben vandaag op Eindhoven Airport hun inzendingen verdedigd. Uiteindelijk wist Monique de jury het meest te overtuigen. De jury roemt haar “enthousiasme, eigenwijsheid, instelling en vooral creatieve video’s”.

Nieuwsgierig? Kijk maar eens op Moniques YouTube-kanaal, daar heeft ze nog meer persoonlijke videoblogs staan.

blogtrippers B&B wedstrijd

In 2 weken tijd naar 6 steden
Monique vliegt in april vanaf Eindhoven Airport in twee weken tijd naar zes Europese bestemmingen. Ze bezoekt achtereenvolgens Londen, Turijn, Athene, Kopenhagen, Porto en Boedapest en slaapt er in unieke bed & breakfasts. Ter plaatse geeft de winnares tips over do’s en don’ts in deze bruisende steden.

Over Blogtrippers
In totaal hebben 65 deelnemers meegedaan Blogtrippers. Zij hebben op Blogtrippers.nl een profiel aangemaakt en reisverhalen, foto’s en video’s geupload. De website ontving meer dan 20.000 bezoekers en 7.200 mensen brachten hun stem uit. Blogtrippers is een wedstrijd van Bedandbreakfast.eu, Eindhoven Airport, verkeersbureaus.info, GWK en T-Mobile.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter