Bed and Breakfast Zwolle

  116 B&B's in en nabij Zwolle, Overijssel, Nederland

  Bed and Breakfast Zwolle

  Deze dynamische Hanzestad is de hoofdstad van de provincie Overijssel en biedt een bruisende binnenstad waar veel te beleven is. Het is dé plek voor creatieve studenten, eigenwijze vrijdenkers en inspirerende ondernemers. Tijdens een verblijf in Zwolle ontkom je niet aan het culinaire en culturele aanbod dat de stad te bieden heeft. Bekijk het aanbod van B&B’s op Bed and Breakfast Zwolle.

  Tour de Hanze

  Zwolle beleef je het beste tijdens een stadswandeling met een gids. Wil je meer weten over de geschiedenis van deze Hanzestad? Wandel dan mee met de stadsgids tijdens “Tour de Hanze”, de gids vertelt over de geschiedenis, bezoekt verschillende historische bezienswaardigheden, authentieke straatjes en verrassende binnentuinen. De wandeltour boek je bij de plaatselijke toeristeninformatie of vraag naar informatie aan de eigenaar van je Bed and Breakfast Zwolle.

  Proef de culinaire gastvrijheid

  Wil je lekker genieten van een heerlijk diner na een dag cultuur snuiven? Kies dan voor een van de talrijke eetgelegenheden in de binnenstad, de meeste restaurants werken met streekproducten voor een uiterste Zwolse beleving. De restaurants doen er alles aan om jouw avond onvergetelijk te maken. Voor een optimale culinaire ervaring breng je tijdens je verblijf in Zwolle een bezoek aan De Librije, het bekende driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Laat je hier verrassen door de fantastische kookkunsten en de prettige ambiance.

  Ontdek de culturele parels

  Het aanbod in theaters, beeldende kunst, film en literatuur is zeer uitgebreid in Zwolle. Een bezoek aan Museum de Fundatie, het Stedelijk Museum, Zwolse Theaters of Filmtheater Fraterhuis mag dan ook niet ontbreken tijdens je verblijf. De prachtige kerk Waanders in de Broeren uit 1466 is ook zeker de moeite waard. Deze is omgebouwd tot levendige boekenwinkel met brasserie, kunst en cultuur.

  Verblijf in een B&B

  Het grote voordeel van je verblijf in een B&B is het persoonlijke contact en de extra service die de eigenaren je bieden. Zij hebben vaak de leukste tips om te doen in de omgeving en bieden je een onvergetelijk verblijf aan. Bekijk het aanbod op Bed and Breakfast Zwolle voor een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie.