Bed and Breakfast Renesse

  99 B&B's in en nabij Renesse, Zeeland, Nederland

  Bed and Breakfast Renesse

  De Zeeuwse badplaats Renesse staat vooral in de zomer bol van de activiteiten. Met een kilometers lang strand, de meeste zonuren van Nederland en sfeervolle strandpaviljoens geniet je hier optimaal van de zon en de zee. Boek nu een verblijf in een de vele goede B&B’s via Bed and Breakfast Renesse.

  Mooie bestemming aan Zee

  Renesse is een bijzondere bestemming aan zee. Er is voor ieder wat wils: heerlijk wandelen over het schone strand, dat maar liefst 17 kilometer lang is, of lekker luieren aan zee. Ook in het dorp zelf is genoeg te beleven, met verschillende attracties, bezienswaardigheden en allerlei evenementen.

  Een zomer lang gezelligheid

  Renesse is vooral leuk in de zomer. Het is gezellig druk in de straten en er worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Het zomerseizoen start traditioneel acht weken voor Pasen met het straorijden. De paarden in Renesse en omgeving mogen dan voor het eerst het strand op en de zee in. Een hele stoet schitterend uitgedoste paarden dendert over het strand. Beleef een heerlijke zomer in Renesse en boek jouw favoriete BnB van Bed and Breakfast Renesse.

  Fjoertoer; een unieke wandeltocht

  De Fjoertoer is een unieke wandeltocht, die wordt gehouden in Terschelling, Egmond en Renesse. Er wordt gezegd dat de versie van Renesse de mooiste is. Tijdens een avondwandeling door de bossen, over de duinen en het strand loop je langs verschillende lichtobjecten, gemaakt door verschillende kunstenaars. Het mysterieuze schijnsel zorgt voor een bijzondere sfeer. De Fjoertoer wordt jaarlijks gehouden op de vierde zaterdag van september.

  Prachtige omgeving

  In Renesse is er dus genoeg te beleven, maar ook de omgeving van het dorp is leuk om te ontdekken. Renesse is centraal gelegen tussen mooie dorpen en steden als Burgh-Haamstede, Serooskerke, Middelburg en Zierikzee. De regio kent ook een rijke geschiedenis. U kunt deze rijke geschiedenis uitstekend ontdekken tijdens een mooie fietstocht langs bijvoorbeeld Slot Moermond en de Sint Jacobskerk in het centrum van Renesse. Bed and Breakfast Renesse heeft altijd een centraal gelegen B&B, zodat je de omgeving gemakkelijk per fiets kunt ontdekken.