Inspirerende Bestemmingen

Tip voor deze winter: boek een bed en breakfast in Limburg

Sneeuwpret

Wandelen, shoppen, sleeën: bij een B&B in Limburg hoef je jezelf deze winter absoluut niet te vervelen!

Overwinteren in het zuiden krijgt een geheel nieuwe betekenis als je aan Limburg denkt. Heuvelachtig landschappen, pittoreske dorpjes en Limburgse vlaaien; al deze kenmerken zijn ’s winters minstens net zo fijn als zomers. Bovendien blijf je genieten van de Bourgondische gastvrijheid in een bed en breakfast in Limburg, zo kom je de winter wel door!

Bubbelbad

Na een frisse wandeling warm je jezelf lekker op in de jacuzzi bij B&B Houthemhof.

Een bed en breakfast in Limburg voor natuurliefhebbers
Je hoeft in principe niet de grens om er even tussenuit te gaan, Limburg biedt een vakantiegevoel dat zijn weerga niet kent. Boek bijvoorbeeld een comfortabele bed and breakfast in het natuurrijke Arcen of het historische Valkenburg en verken vanaf je B&B de prachtige omgeving. Of maak een ontspannende wandeling door de Limburgse heuvels, neem je camera mee en fotografeer de meest spectaculaire uitzichten. Met een beetje geluk begint het te sneeuwen en ondergaat het Land van Peel en Maas ineens een complete make-over. Warm jezelf op bij B&B Houthemhof in Merselo met een kop koffie, thee of in de jacuzzi.

Kerstmarkt

Overnacht eens bij een knusse B&B na je bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht.

Kerstshoppen in Maastricht inclusief B&B
De mooiste tijd van het jaar kun je het beste inluiden in magisch Maastricht. Vanaf begin december staat de stad in het teken van lichtjes, lekker eten en sfeer. Bezoek de vele kraampjes op het Vrijthof, schaats een rondje op de ijsbaan en bekijk de kerstmarkt vanuit het 60 meter hoge reuzenrad. Na een paar glaasjes glühwein kun je lekker in bed stappen bij B&B Het Elfde Gebod of bij B&B Loft 51. Na een heerlijke nacht en een uitgebreid ontbijt is het tijd om een prachtige kerstoutfit te scoren, vergeet niet die leuke laarzen voor oud en nieuw. Tijdens het shoppen geniet je van de historische panden en winkels die helemaal in kerststijl zijn omgetoverd, een bron van inspiratie. Jouw ideale kerstperiode gaat van start in Maastricht.

Kerstmarkt

Geniet van de luxe bij B&B Loft 51 in Maastricht.

Een bed and breakfast tijdens carnaval
Carnaval is zo’n feest dat je in ieder geval een keer gevierd moet hebben. Vanaf dat moment kun je namelijk pas inschatten hoe je er daadwerkelijk over denkt. Het is waar: menig drankje wordt genuttigd, maar het is geen vereiste om deel te nemen aan het feestgedruis. Van Venlo tot Roermond en van Weert tot Heerlen, je kijkt je ogen uit. Bizarre kostuums, spectaculaire optochten en een gemoedelijke sfeer, dat is carnaval in een notendop. Bijkomen van alle indrukken doe je uiteraard in een B&B, Alaaf!

B&B’s in Limburg boeken
In Limburg hoef je jezelf nooit te vervelen, ook niet in de winter dus. Wandelen, schaatsen, shoppen, musea bezoeken en Bourgondische maaltijden eten. Je B&B-gastheer of gastvrouw kan je tips geven over alle mogelijke vormen van recreatie in de omgeving van de B&B. Dat klinkt toch als een ideale winterbreak? Wacht niet langer en boek direct via Bedandbreakfast.nl de leukste B&B in Limburg die bij jou past, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter