Bed and Breakfast Katwijk Aan Zee

  99 B&B's in en nabij Katwijk Aan Zee, Zuid-Holland, Nederland

  Bed and Breakfast Katwijk

  Voor een paar daagjes aan de kust bezoek je natuurlijk Katwijk! Deze kustplaats is de ideale bestemming voor een ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Langs de uitgestrekte horizon zijn tal van wandel- en fietspaden die zorgen voor een uniek vakantiegevoel. Wanneer je helemaal tot rust bent, biedt het bruisende centrum verrassende activiteiten. Niet alleen kan er worden gewinkeld, ook op sportief gebied zijn er veel mogelijkheden. Op zoek naar een B&B? Kijk dan op Bed and Breakfast Katwijk voor het aanbod!

  Wandelen en fietsen aan Zee

  Al fietsend of wandelend ruik je de frisse lucht van het strand en de zee. Een gevoel van vrijheid en rust komt je tegemoet als je in de verte die leuke strandtent ziet. Een paar minuten later geniet je van een drankje met zicht op de ondergaande zon. Voor een uniek vakantiegevoel breng je een bezoek aan deze prachtige omgeving. Zie jij dit wel zitten en ben je toe aan een paar dagen aan zee? Bekijk dan het complete aanbod op de pagina Bed and Breakfast Katwijk.

  Zon, zee, strand

  Er valt een hoop te ontdekken in dit prachtige zon, zee en strandgebied. Zo zijn er veel oudheden van het vroegere vissersplaatsje te zien, zijn er elke week tal van concerten (zowel klassiek als modern, pop, coverbanden en zelfs hardrock) en is het de ideale plek om de rest van de Bollenstreek te ontdekken. Laat je verrassen en ontdek de omgeving. Met een verblijf in een Bed en Breakfast zit je altijd goed!

  Bekende Katwijkers

  Geboren aan zee, opgegroeid achter de boulevard en tegenwoordig profvoetballer en het trots van de streek: Dirk Kuyt. Het begon allemaal bij de Quick Boys, werd serieus bij FC Utrecht en daarna (natuurlijk) bij Feyenoord. Deze lokale held heeft het, letterlijk en figuurlijk, ver geschopt. Ook de bekende Kees Kraaijenoord, John Vooijs en Esther Ouwehand zijn échte Katwijkers en daar zijn de inwoners tot op de dag van vandaag erg trots op!

  B&B’s aan de kust

  Toe aan een paar dagen zorgeloos genot aan de kust? Bezoek dan snel de pagina Bed and Breakfast Katwijk voor een compleet overzicht van de leukste en meest unieke B&B’s aan zee!