Bed and Breakfast Eindhoven

  105 B&B's in en nabij Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

  Bed and Breakfast Eindhoven

  Eindhoven staat bekend als de technologie- en designhoofdstad van Nederland. De moderne, innovatieve architectuur, prachtige parken en trendy wijken gebouwd op de voormalige Philips industrieterreinen zullen je aangenaam verrassen. Kies een Bed and Breakfast Eindhoven voor een indrukwekkend verblijf in de lichtstad!

  Typische Brabantse sfeer

  Een verblijf bij een Bed and Breakfast Eindhoven is altijd een goed idee. Het autovrije centrum is aangenaam rustig. Er is genoeg leuks te beleven in Eindhoven: van de grote Heuvel Galerie vol met bekende merken, tot de trendy boetiekjes langs typische Nederlandse kasseien straatjes zoals de Kleine Berg. Hier vind je ook veel sfeervolle restaurants. Ga heerlijk borrelen op de terrassen van de Markt of proef alle wereldkeukens in de intieme sfeer van de Downtown Gourmet Market. ‘s Avonds mag je de langste barstraat van Nederland natuurlijk niet missen: Stratumseind. Hier vind je talloze kroegen waar het doorgaat tot laat in de nacht. Een feestelijk Brabants ontvangst is gegarandeerd!

  Strijp-S in Eindhoven

  Op korte afstand van het centrum ligt het indrukwekkende stadsdeel Strijp-S. Tussen de oude fabriekspanden van Philips zijn prachtige moderne appartementen gebouwd. Dit beroemde stadsdeel heeft aanzienlijk bijgedragen aan de groei van deze Brabantse stad, waarmee Eindhoven blijft schitteren met zijn creativiteit en innovatie. Er heerst een artistieke en trendy sfeer in de vele pop-up winkels en eettentjes rond het beroemde Klokgebouw. Hetzelfde geldt voor de zonnige terrassen van het Ketelhuisplein op Strijp-S. Dit is zeker een kijkje waard tijdens je bezoek aan Eindhoven. Bovendien worden hier vaak speciale evenementen en festivals georganiseerd.

  Eindhoven, de stad van Philips en musea

  Midden in het centrum ligt het Philips Museum. Dit museum vertelt de opmerkelijke geschiedenis van het bedrijf; van de eerste gloeilampen tot de huidige geavanceerde medische technologie. Dankzij Philips groeide Eindhoven de afgelopen eeuw van 4.000 naar meer dan 220.000 inwoners, daarmee is het de vijfde grote stad van Nederland. Philips heeft de stad onder meer het Philips Stadion gegeven, de thuisbasis van voetbalclub PSV en het Muziekgebouw met een hoogwaardig muziekprogramma. In het Van Abbemuseum worden mooie collecties hedendaagse kunst tentoongesteld. Het architectonische gedeelte integreert perfect met het oude museumgebouw, de rivier en de nieuwe ruimtes.