Bed and Breakfast Noord-Brabant

    350 B&B's in Noord-Brabant, Nederland

    Bed and Breakfast Noord-Brabant

    Een zachte G, een Brabants worstenbroodje of een lekkere Bossche Bol; dat is typisch Noord-Brabant. Brabanders zijn Bourgondiërs, ze genieten van het leven en houden van lekker eten, drinken en gezelligheid. Ook kent Brabant een prachtige natuur, denk aan De Kempen, De Peel en de Meierij. Leer deze provincie echt kennen door te overnachten in één van de fantastische B&B’s van Bed and Breakfast Noord-Brabant.

    Bed and Breakfast Noord-Brabant: Midden in de natuur

    Ontdek de prachtige natuurgebieden van Noord-Brabant op de fiets, te paard of te voet. In regio De Kempen rondom Eindhoven vind je uitgestrekte bos- en heidegebieden. De Peel staat ook bekend als de veen- en turfstreek. Het turfverleden van deze streek is bepalend geweest voor het landschap. In Het Groene Woud kun je de bossen en vennen rondom Oisterwijk verkennen. Leuk voor een wandeling met kinderen: Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen nabij Waalwijk.

    Brabantse gezelligheid

    Aan activiteiten geen gebrek in de Brabantse steden! In Den Bosch kun je een rondvaart maken over de Dieze en ronddwalen in het historische centrum. In technologie- en designstad Eindhoven worden talloze evenementen georganiseerd, zoals lichtkunstfestival Glow. In Tilburg vind je het enige trappistenklooster van Nederland en het Textielmuseum. Dan is er natuurlijk nog het mooiste attractiepark van Europa: De Efteling in Kaatsheuvel. Er is altijd een accommodatie van Bed and Breakfast Noord-Brabant in de buurt.

    Gezellige steden

    In Brabantse steden als Eindhoven en Den Bosch heb je een ruime keuze aan uitstekende streekrestaurants. Nassaustad Breda heeft een gezellig stadshart met vele winkels, restaurants en het mooie Valkenbergpark. Stap in Breda eens een authentiek bruin café binnen of dans tot in de late uurtjes in een trendy discotheek in Tilburg. Kortom: in Brabant hoef je je geen moment te vervelen!

    Maak de gezelligheid compleet met een Bed & Breakfast

    Brabant heeft voor iedereen iets te bieden.Dit geldt ook voor de B&B’s van Bed and Breakfast Noord-Brabant.Logeer  midden in de natuur of in één van de bruisende steden waar altijd wat te beleven is. Zoek je ideale B&B in het uitgebreide aanbod op Bedandbreakfast.nl en boek direct zonder reserveringskosten.