Bed and Breakfast Rotterdam

  105 B&B's in en nabij Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

  B&B Rotterdam

  Rotterdam is een van de grootste steden van Nederland, met de grootste en drukste haven van Europa. Een verblijf in een Bed and Breakfast Rotterdam is perfect voor een citytrip. Deze plaats staat bekend als het Manhattan van de Maas, vanwege de vele wolkenkrabbers die gebouwd zijn na de Tweede Wereldoorlog.

  Rotterdam Zuid, het hipste deel van de stad

  In het bruisende zuiden van de stad, aan de overkant van de Nieuwe Maas. vind je de trendy wijken Kop van Zuid en Katendrecht. Hier heb je het beste uitzicht op de skyline van Rotterdam, inclusief de indrukwekkende Erasmusbrug. Als je een B&B in dit gebied kiest, word je omringd door hippe restaurants. Dit is absoluut de ideale plek voor een onvergetelijk uitje met vrienden. Kom en beleef de magie van Rotterdam op haar meest hippe plekjes!

  Vrije tijd voor iedereen

  Rotterdam heeft maar liefst 3 voetbalclubs in de eerste divisie. Dus als je een voetballiefhebber bent, kun je een wedstrijd bijwonen van Feyenoord, Sparta of Excelsior. Of misschien is het beroemde Caribische Zomercarnaval meer jouw ding. Ook het indrukwekkende vuurwerk op de Erasmusbrug tijdens Oud & Nieuw mag je niet missen. Boek dus nu je Bed and Breakfast Rotterdam om het hele jaar door van dit soort evenementen te genieten!

  Haven van Rotterdam

  Als je in Rotterdam bent, mag je de beroemde haven niet missen. Rotterdam is de thuisbasis van de grootste diepwaterhaven van Europa. Hier worden jaarlijks meer dan 460 miljoen ton goederen en grondstoffen verwerkt. Ontdek de technische prestaties van het indrukwekkende en historische stoomschip SS Rotterdam. Een bezoek aan het grootste cruiseschip dat in Nederland is gebouwd is een echte aanrader. Neem een kijkje in de machinekamer tijdens een rondleiding. Je zult versteld staan van de indrukwekkende technologie en de rijke geschiedenis die dit schip te bieden heeft.