Wellness B&B

15 heerlijke wellness bed en breakfasts!

Relaxen bij een B&B met privésauna, jacuzzi, whirlpool, hot tub of bubbelbad… Het aanbod van wellness bed en breakfasts op Bedandbreakfast.nl is groot, maar wij geven je graag een voorzetje met deze 15 toppers!

Deze wellness bed en breakfasts zijn helemaal het einde
Wil je meer informatie over de 15 wellness bed en breakfasts uit de bovenstaande fotogalerij? Bekijk ze snel op Bedandbreakfast.nl via de volgende hashtags: #Mooihessum #De Korhoen #Ons Epen #Bed & Wellness Tholen #Tala Lodge #B&B De Valkenhorst #Even Wellness #Life is Good #Zo Heerlijk Rustig #Landgoed Waterland #B&B in de Betuwe #Buitenbeentje #D’ Olle Pastorie #Viva la Veluwe #Wellnesshoeve Butterfly.

Boek een wellness bed and breakfast
Op Bedandbreakfast.nl vind je nog veel meer accommodaties met wellness-faciliteiten en boek je eenvoudig een verblijf bij de eigenaar. Bovendien betaal je via Bedandbreakfast.nl geen reserveringskosten! Welke heerlijke wellness B&B ga jij binnenkort bezoeken? Bekijk alle wellness bed en breakfasts >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter