Wellness B&B

Ontspan in een B&B met whirlpool en sauna

Bed en breakfast met privésauna
Er zijn veel bed & breakfasts met een privésauna en B&B’s met een zwembad. Ook vaak gezien: gastenkamers met aangrenzend een prachtige luxe badkamer met whirlpool, regendouche en stoomcabine.

B&B Met sauna

Bij B&B Somershuis in Baarlo in Limburg heb je een tuinhuis voor jezelf alleen, met zitkamer met open haard en sauna.

Wellness-B&B
De B&B’s die wellness-faciliteiten bieden, zitten vaak in het hogere segment. Dat betekent dat je van alles het beste krijgt: heerlijke bedden, een buitenterras tot je beschikking en een uitgebreid vers ontbijt. Alles wat je maar nodig hebt voor een heerlijk ontspannen weekend. Luxe bed en breakfasts vind je ook op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Wellness bed & breakfast

De kamers van Bed & Breakfast ’t Bullekroffie in Oudesluis in Noord-Holland zijn sfeervol met bedstedes en spa-faciliteiten zoals sauna en whirlpool.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter