Wellness B&B

Overnachten bij Luxe B&B’s met Privé Wellness

Bedandbreakfast.nl; Overnachten bij Luxe B&B’s met Privé Wellness

Als je toe bent aan een relaxed weekendje weg, dan zit je bij een B&B met privé wellness helemaal op je plek. Kom tot rust in de sauna, neem een duik in het zwembad of ontspan in de whirlpool. Ontdek de fijnste B&B’s waar je jezelf weer helemaal kunt opladen!

Relaxen in de Hottub

Of je nu romantisch met z’n tweeën gaat, of met een groepje vrienden: een verblijf bij een B&B met hottub is altijd geslaagd. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië, maar gelukkig is deze privé wellness faciliteit bij steeds meer B&B’s in Nederland te vinden. Bij de meeste accommodaties wordt de houtgestookte tobbe vooraf opgewarmd, waarna je af en toe zelf een blok hout op het vuur moet leggen. Met een lekker drankje erbij is het volop genieten.

Dagje Sauna met Overnachting

Een weekendje weg bij een B&B met sauna is de perfecte manier om je weerstand een boost te geven. Door middel van meerdere saunarondes, bouw je eenvoudig aan een sterker afweersysteem. Bovendien werkt de warmte ontspannend op je spieren en gewrichten. Een ander groot voordeel is de complete rust; tenslotte staat de privé wellness compleet tot jouw beschikking. Vergeet niet om tussendoor genoeg water te drinken!

Ontspannen in de Whirlpool

Als het gaat om privé wellness, dan zijn B&B’s met een whirlpool of jacuzzi razend populair. Eigenlijk is dat ook niet zo vreemd, want het is de ultieme vorm van relaxen. Je stapt letterlijk in een warm bad, waarna je hele lichaam zich binnen enkele minuten kan ontspannen. De ambiance van de B&B draagt daar absoluut aan bij. Zo zijn er luxe accommodaties waar je kunt bubbelen onder de sterrenhemel of zelfs tapas kunt eten in bad.

B&B’s met complete Privé Wellness

Ben je toe aan een totaalbeleving waarin privé wellness centraal staat? Kies dan voor een onvergetelijk verblijf bij een B&B die beschikt over een sauna, whirlpool én zwembad. Deze accommodaties bieden dezelfde faciliteiten als de bekende wellnessresorts, maar dan in een kleinere setting. Het grootste verschil zit ‘m in de hoge mate van privacy, je voelt je hier dan ook direct op je gemak. Ideaal voor een luxe weekendje weg, nietwaar?

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter