Wellness B&B

Privé Wellness met overnachting bij Unieke B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Privé Wellness met Overnachting bij Unieke B&B's

Ben je toe aan privé wellness met overnachting? Kies dan voor een ontspannen verblijf bij een luxe B&B met sauna of whirlpool. Ontdek alvast vijf bijzondere adressen, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Ze verdienen stuk voor stuk een plekje op je bucketlist!

B&B de Bavelse Hoeve – Bavel

De Bavelse Hoeve is de ideale plek voor privé wellness met overnachting. Deze Brabantse B&B beschikt over drie mooie gastenkamers én een uitgebreide spa, die je in tijdsvakken van drie uur erbij kunt boeken. De schitterende wellness ruimte is onder meer voorzien van voetenbaden, een sauna, relaxruimte en een groot binnenzwembad. Buiten staan er een whirlpool, stortemmer en diverse ligbedden voor je klaar. Met diverse hapjes en drankjes erbij, is dit een heerlijke wellness-ervaring.

B&B de Bavelse Hoeve

B&B Pergamo – Voorhout

Liefhebbers van privé wellness met overnachting aan de kust, zijn bij B&B Pergamo aan het juiste adres. Je overnacht hier middenin de bollenvelden in een oude bollenschuur, die de eigenaren hebben omgetoverd tot een ware wellness-B&B. In totaal zijn er drie gastenkamers, die alle drie een eigen tijdvak hebben voor het gebruik van de wellnesstuin. Op die manier kun je in alle rust en privacy genieten van de twee sauna’s, hottub, dompelbad en de gezellige loungehoek.

B&B Pergamo

Erve Klein Avest – Hengelo

Wist je dat je op het schitterende landgoed van Twickel ook terecht kunt voor privé wellness met overnachting? Bij Erve Klein Avest verblijf je met maximaal twee personen in een authentieke Twickelschuur, waar het aan niets ontbreekt. Zo beschikt deze luxe B&B onder meer over een riant woongedeelte, bibliotheek en een full spectrum infrarood sauna. Daarbij staan er buiten een whirlpool en fijne ligbedden tot je beschikking. Kortom: een exclusieve locatie voor een romantisch uitje.

Erve Klein Avest

B&B Op den Beeck – Prinsenbeek

Palmbomen, een verwarmd buitenzwembad en twee verschillende gastenverblijven met eigen wellness-faciliteiten… Met het zonnetje erbij, waan je je bij Bed and Breakfast Op den Beeck zó op Ibiza! Beide kamers beschikken over een eigen whirlpool, maar één kamer is daarnaast ook voorzien van een privé sauna. Ben je helemaal tot rust gekomen? Dan kun je ervoor kiezen om je relaxmodus voort te zetten in de sfeervolle bioscoop. Al met al een unieke plek voor privé wellness met overnachting.

Bed and Breakfast Op den Beeck

Allingastate – Allingawier

Droom je van privé wellness met overnachting op een sprookjesachtig landgoed? Dan behoort een weekendje weg naar Allingastate tot de beste opties! Nadat je de toegangspoort en het idyllische kasteeltje van de eigenaren bent gepasseerd, kun je rekenen op een onvergetelijk weekendje weg in het romantische koetshuis of in het sfeervolle chalet. Beide gastenverblijven zijn onder meer voorzien van een eigen keuken, badkamer en privé whirlpool met uitzicht over de Friese landerijen.

Allingastate

Privé Wellness met Overnachting

B&B’s met wellness-faciliteiten zijn ideaal voor romantische koppels en mensen die op zoek zijn naar een verblijf vol ontspanning. Bovendien zijn veel wellness-B&B’s gelegen op bijzondere locaties, die toegankelijk zijn voor een beperkt aantal gasten. Dankzij die kleinschaligheid kun je nóg meer genieten van de sauna, jacuzzi, whirlpool of hottub. Ontdek alle adressen die bijzonder geschikt zijn voor privé wellness met overnachting:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter