Wellness B&B

Wellness 2.0: een Bed & Breakfast met privésauna en jacuzzi

Een badjas, handdoek en eventueel een paar slippers; meer heb je niet nodig! Laad jezelf even helemaal op in een B&B met een privésauna, jacuzzi, zwembad of een combinatie hiervan. Dompel jezelf onder in de wereld van B&B-wellness via Bedandbreakfast.nl.

B&B’s met sauna
Nu de dagen steeds korter en grauwer worden, hebben we behoefte aan hernieuwde energie. Word je sikkeneurig van het druilerige weer? Of heb je nu al enige stress voor de komende feestmaand? Kom in balans met behulp van een heerlijk ontspanningsweekend. Want ook al is het buiten koud en guur, binnen bij een B&B is het genieten geblazen.

Er zijn diverse B&B’s die over een privésauna beschikken, bijvoorbeeld B&B Claerkamp. Deze bed and breakfast ligt aan de elfstedenroute, dus mocht deze tocht er de komende winter een keer van komen dan heb je hier het beste van twee werelden. Ook aangenaam: een wandeling maken door het centrum van Den Bosch. Jezelf opwarmen doe je daarna in de sauna bij B&B CubaCasa.

jacuzzi

Bij B&B ’t Buitenbeentje geniet je van de warmte van de jacuzzi en de frisse buitenlucht tegelijkertijd.

Bubbelen in een bed en breakfast
Denk je aan wellness dan past een B&B met jacuzzi goed in datzelfde plaatje, bijvoorbeeld bij B&B de Covik in Steenderen. Wist je dat zelfs een kort bad van enkele minuten in een jacuzzi, ervoor zorgt dat je hele lichaam zich kan ontspannen? Ideaal als je last hebt van verstijfde spieren, hoewel dit natuurlijk geen vereiste hoeft te zijn om in de ‘hot tub’ te mogen. Het uitgangspunt blijft genieten, zowel lichamelijk als geestelijk. Je maakt gemakkelijk je hoofd even leeg in een jacuzzi, een rustgevende omgeving zoals bij B&B ’t Buitenbeentje draagt daar goed aan bij.

Spa

Heerlijk: je eigen wellness-badkamer met jacuzzi bij B&B ’t Bullekroffie!

Bed & breakfast met sauna én jacuzzi
Optimaal ontspannen doe je onder meer bij Bed en Breakfast Kamer 7. Stel je voor: lekker loom worden in je privésauna waarna je in je badjas naar het Storvatt wandelt. In dit op hout gestookte buitenbad kun jij je relaxmodus rustig voortzetten en verder uitbouwen. Bij B&B ’t Bullekroffie heb je beschikking over je eigen wellness-badkamer met whirlpool, sauna of stoomdouche. Dat wordt nog lastig kiezen welke volgorde jouw voorkeur heeft, gelukkig heb je alle tijd!

Wellness-arrangement

Kom tot rust in je eigen privésauna bij B&B Kamer 7.

B&B’s met uitgebreide wellness
B&B’s met uitgebreide wellness-faciliteiten zitten veelal in het hogere segment. Dat houdt in dat je het beste van het beste krijgt: heerlijke bedden, een buitenterras dat tot je beschikking staat en een uitgebreid vers ontbijt. Kortom, alles wat je maar nodig hebt voor een subliem wellness-weekend. Kijk ook eens op Bedandbreakfastclassificatie.nl voor nog meer luxe B&B’s.

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

  • Hmm die jacuzzi ziet er aantrekkelijk uit zeg! Ik heb zelf een opblaas bubbelbad in de tuin staan. Ook fijn, maar dit is nog wel een stapje extra. En dan ook nog eens lekker verwend worden met een ontbijtje. Heerlijk!

  • Wat moet heerlijk zijn om bij je B&B toegang te hebben tot een privesauna. Je kunt dan echt helemaal ontspannen. Zeker in de herfst en winter is dat ideaal, zoals je zegt, en ook nog eens hartstikke gezond.

Laat een reactie achter