Televisie

Special: tv-serie Bed & Breakfast tweede seizoen – interviews, artikelen, uitzending gemist

Bed & Breakfast op Omroep MAX
Na het succesvolle eerste seizoen van de serie Bed & Breakfast op Omroep MAX kon het tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Met meer dan een miljoen kijkers per aflevering verovert de serie vele harten. Onze redactie houdt je ook dit jaar helemaal op de hoogte met interviews, artikelen en filmpjes.

Tv-serie Bed & Breakfast trekt per aflevering meer dan miljoen kijkers

Bed & Breakfast op Omroep MAXMeer dan een miljoen kijkers per aflevering: de kijkcijfers van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX zijn verbluffend. De kijkersaantallen liggen zelfs nog hoger dan in het eerste seizoen van de tv-serie. Vrijdag 15 februari is de derde aflevering. Lees verder ?


Interview met Catharina Honig van Blaricum Bed en Breakfast, aflevering 3

Interview Blaricum B&BAflevering drie van de tv-serie Bed & Breakfast van Omroep MAX wordt op vrijdag 15 februari uitgezonden. Bed & Breakfast Nederland interviewt Catharina Honig, een ondernemende dame uit het Gooi en eigenaresse van Blaricum Bed en Breakfast. Lees verder ?


Deelnemers aflevering 3 van tv-serie Bed & Breakfast op MAX

Aflevering 3 Omroep MAXDe derde aflevering van Bed & Breakfast wordt op vrijdag 15 februari uitgezonden door Omroep MAX op Nederland 1. De redactie van Bed & Breakfast Nederland zet de drie deelnemende B&B’s alvast op een rijtje, zodat de voorpret kan beginnen. Lees verder ?


B&B Ezelgasterij wint aflevering 2 – Uitzending Gemist

Bed & Breakfast specialSlapen in een wijnvat tussen de ezels: een bijzondere ervaring die Huub en Nicole Huibers de winst opleverde in de tweede uitzending van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX. Heb je de uitzending gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken.  Lees verder ?


Interview met B&B Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ uit aflevering 2

B&B-serie Omroep MAXDe tweede aflevering van de tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX wordt uitgezonden op vrijdag 8 februari. Een goede reden voor Bed en Breakfast Nederland om Nicole Huibers van Ezelgasterij ‘Aan de Maasheggen’ uit Vierlingsbeek te interviewen.  Lees verder ?


Deelnemers aflevering 2 van tv-serie Bed en Breakfast 

De Bed en Breakfast op tvtweede aflevering van het populaire tv-programma Bed & Breakfast staat gepland op vrijdag 8 februari op Nederland 1 en wordt uitgezonden door Omroep MAX. Bedandbreakfast.nl neemt alvast een kijkje in de B&B’s van de drie deelnemende koppels en stelt ze aan jou voor. Lees verder ?


B&B-boot Elisabeth in Leeuwarden wint aflevering 1 tv-serie Bed & Breakfast

Bed and breakfast in LeeuwardenTrudy van Tricht en Hans Hofman hebben met hun B&B Motorschip Elisabeth de eerste aflevering gewonnen van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX. De andere deelnemers prezen het koppel om hun gastvrijheid en de persoonlijke sfeer op de boot. Lees verder ?


Tv-serie Bed & Breakfast van MAX populair op Facebook

Bed & Breakfast specialDe eerste aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast is vanavond om 21.30 uur te zien bij Omroep MAX. B&B-eigenaren popelen om de aflevering te zien, schrijven ze op de Facebook-pagina van Bedandbreakfast.nl. Een greep uit de reacties: Lees verder ?


Tv-serie Bed & Breakfast weer van start: aflevering 1

Aflevering 1 van Bed & Breakfast op MAXDe tv-serie Bed & Breakfast van Omroep MAX gaat weer van start. Vanaf vrijdag 1 februari kunnen we acht weken lang genieten van het tweede seizoen van deze heerlijke serie op Nederland 1. Wij waren nieuwsgierig en zochten uit wie de kandidaten van aflevering 1 zijn. Lees verder ?

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

4 Reacties

  • Beste redactie,
    Ik weet niet waar ik moet zijn voor het volgende.
    Ik ben slechthorend en kijk het programma B&B met ondertiteling.
    Ik weet niet of iemand van de redactie meeleest, ik denk het niet. De ondertiteling verschijnt en verdwijnt vrijwel meteen, nog voordat het te lezen is, zo snel is het weggehaald. Niet te volgen.
    Zouden jullie daar aandacht aan kunnen besteden. Ik kijk nu niet verder, want ik word er tureluurs van, niet bij te houden de ondertiteling.
    Met vriendelijke groet, Betty Vetter

    • Beste Betty,

      Bedankt voor je reactie. Wat vervelend dat de ondertiteling niet goed functioneerde. We hopen dat de ondertiteling voor komende uitzending weer werkt, maar we hebben hier helaas geen invloed op. Het programma Bed & Breakfast wordt geproduceerd door IDTV, in opdracht van Omroep MAX.

Laat een reactie achter