Inspirerende Bestemmingen

Leukste kerstmarkten met bed and breakfast

B&B in Maastricht

Kerstmarkt in Maastricht: nog gezelliger met een nacht in een bed & breakfast.

Kerst is een heerlijke tijd voor uitstapjes. Overal in Nederland worden tal van leuke evenementen georganiseerd die je helemaal in de kerststemming brengen. Geniet jij ook zo van de gezelligheid van een kerstmarkt met schaatsbaan? Dan hebben wij een paar bed & breakfast-tips waar je helemaal warm van wordt.

Kerstmarkt in Valkenburg en Maastricht
In heel Nederland staan deze maand de leukste kerstmarkten: van Valkenburg en Maastricht in het zuiden tot Harlingen en Groningen. Even langs de mooi versierde kraampjes struinen, de laatste kerstcadeaus inslaan en nagenieten met warme chocolademelk of glühwein. Hoe kun je zo’n avond beter afsluiten dan knus voor de open haard in een sfeervolle bed & breakfast?

Bed & breakfast bij schaatsbaan
Of de Elfstedentocht er dit jaar nu wel of niet komt, jij kunt je ijzers alvast gaan slijpen want in het heel het land worden ’s winters ijsbanen aangelegd. Schaats een rondje op ijsbanen in onder meer Amsterdam, Scheveningen of Eindhoven of kijk op veilige afstand toe op de verwarmde winterse terrassen. Vanuit jouw bed en breakfast in het centrum is het een korte wandeling.

Sfeervol bed & breakfast in december
Wat je ook besluit te gaan doen tijdens de koude maar o zo sfeervolle decemberdagen, je kunt overal overnachten in leuke B&B’s. Zo gevonden op Bedandbreakfast.nl!

Over de auteur

Kirsten Everstijn

Kirsten Everstijn

Laat een reactie achter