Bed and Breakfast Den Haag

  114 B&B's in en nabij Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

  Bed and Breakfast Den Haag

  Het historische 's-Gravenhage staat bekend om haar statige paleizen en overheidsgebouwen. Voor de kunstliefhebber is er veel te beleven. Vlakbij Het Binnenhof ligt het monumentale Mauritshuis. Hier kun je meesterwerken van Vermeer en Rembrandt bezichtigen. Combineer je stedentrip met een bezoek aan het Scheveningse strand en boek een bijzonder en gastvrij verblijf in jouw favoriete B&B via Bed and Breakfast Den Haag.

  Stad van de Vrede

  Met het bekende Vredespaleis mag 's-Gravenhage zich ‘Stad van de Vrede’ noemen. In de zomerperiode en rondom de feestdagen organiseert men rondleidingen door het Vredespaleis. Buiten deze periodes is het Visitors Centre geopend. De tentoonstelling met een indrukwekkende film over de 'Stad van de Vrede' is een absolute aanrader. Aan de rand van de stad ligt het Indisch Monument aan een waterpartij, het is geplaatst ter nagedachtenis van slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Prachtig stadsgezicht

  Den Haag is de ‘mooie stad achter de duinen’ en herbergt schitterende gebouwen. Het is dan ook geen verrassing dat diverse buurten van de stad zijn aangewezen als beschermd stadsgezicht. Bekende gebouwen als de Oude Kerk en de Gevangenpoort worden extra beschermd. Via Bed and Breakfast Den Haag vind je een uitgebreid aanbod B&B's voor een aangename overnachting in de buurt van de culturele hotspots.

  Daar zit muziek in!

  's-Gravenhage is een swingende stad. Decennia lang was het de basis van het North Sea Jazzfestival. In het Zuiderpark wordt jaarlijks Parkpop georganiseerd. Met één van de grootste gratis festivals van Europa heeft men zich op de kaart gezet als nationale popstad. Wil je de jaren ’80 en ’90 herbeleven? Ga dan naar Night at the Park, jaarlijks op de dag vóór Parkpop.

  De persoonlijke versie van Airbnb Den Haag

  Via Airbnb Den Haag vind je snel en gemakkelijk een slaapplaats. Waar veel bezoekers de onpersoonlijke sfeer van hotels willen vermijden, ben je bij Airbnb niet altijd verzekerd van een persoonlijk ontvangst. Op Bed and Breakfast Den Haag vind je het meest complete overzicht van officieel geregistreerde BnB's die garant staan voor een gastvrij ontvangst. Kies jouw favoriete B&B en laat je in de watten leggen door betrokken locals.